Vintage χαλιά - μια κομψή επιλογή για τα υπνοδωμάτια.

Σας προτείνουμε να τοποθετήσετε ένα χειροποίητο χαλί Vintage στα υπνοδωμάτια στο τέλος των κρεβατιών αντί για δύο ή τρία κομμάτια γύρω από το κρεβάτι. Αυτό το στυλ τοποθέτησης οπτικά δημιουργεί μια αίσθηση ροής και συμμετρίας στο δωμάτιο και κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος.

Δεν είναι αυτό το στυλ μόνο πιο κομψό αλλά και πολύ πρακτικό, καθώς τα Vintage χαλιά δεν χρειάζονται τακτικό καθαρισμό, διατηρούνται καθαρά ευκολότερα, δεν βγάζουν χνούδι, δεν μαζεύουν σκόνη επειδή δεν έχουν πέλος.

Ο πελάτης μας χωρίς τη βοήθεια ενός εσωτερικού σχεδιαστή δημιούργησε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην κρεβατοκάμαρά του με το χειροποίητο χαλί μας που έγινε και επεξεργάστηκε από τους δικούς μας τεχνίτες και πωλήθηκε από εμάς χωρίς μεσολάβηση τρίτων. Είμαστε πάντα πολύ ευγνώμονες στους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους στέλνοντας μας φωτογραφίες για να τις μοιραζόμαστε με νέους πελάτες που αναζητούν νέες ιδέες.

Τα Vintage χαλιά μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με όλα τα στυλ των επίπλων, καθώς είναι ένα μίγμα του κλασικού στυλ των χαλιών που συγχωνεύονται με τις σύγχρονες εσωτερικές απαιτήσεις. Στο κατάστημά μας έχουμε χιλιάδες χειροποίητα χαλιά για να διαλέξετε και μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το σωστό χαλί.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies ώστε να διασφαλίσουμε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία σας

Περισσότερα