Μπλε Vintage χαλί σε εξοχική κατοικία στην Αίγινα

Τα Vintage χαλιά είναι μια εξαιρετική και πρακτική λύση για όλο το χρόνο. Οι πελάτες με εξοχικά σε νησιά όπως τη Μύκονο, τη Πάρο και την Αίγινα, προτιμούν να αγοράζουν Vintage χαλιά με φωτεινά χρώματα για να διακοσμήσουν τις καλοκαιρινές τους κατοικίες. 

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της επιλογής ενός χειροποίητου Vintage χαλιού είναι ότι ακόμα και στην Ελλάδα μπορείτε να τα απολαμβάνεται  και τους θερινούς μήνες, δεν χρειάζεται να τα αφαιρείτε και να τα αποθηκεύεται.  

Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης αρχικά μας έδωσε φωτογραφίες του χώρου και έπειτα μαζί στο κατάστημά μας, τον βοηθήσαμε να επιλέξει ένα υψηλής ποιότητας μπλε Vintage χαλί. Το μπλε χρώμα μέσα στον χώρο του σαλονιού ταίριαζε αρμονικά με την υπέροχη θέα προς τη θάλασσα, και το εσωτερικού του σπιτιού εναρμονίστηκε με το περιβάλλον του. 


Είμαστε πάντα ευγνώμονες στους πελάτες μας που αφιερώνουν λίγο χρόνο να μας στείλουν τις φωτογραφίες των χαλιών μας στα σπίτια τους. Πιστεύουμε ότι το τελικό αποτελέσμα είναι φανταστικό και είμαστε πολύ υπερήφανοι, γι'αυτό μοιραζόμαστε και προωθούμε τις εικόνες χαλιών μας στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζουμε συχνά είναι ότι αρκετοί μας ζητούν μεγέθη και τιμές για χαλιά ήδη αγορασμένα που βλέπουν στις εικόνες μας. Ωστόσο, κάθε χαλί που πωλείται στο Amir Reza είναι 100% χειροποίητο και μοναδικό.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies ώστε να διασφαλίσουμε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία σας

Περισσότερα