Οι διακοσμητές ξενοδοχείων λατρεύουν τα χαλιά μας

Τα χειροποίητα Vintage χαλιά αποτελούν ένα εμφατικό σημείο για ένα δωμάτιο και προσθέτουν χαρακτήρα σε μεγαλύτερους χώρους. Εδώ ένα χρυσοκίτρινο Vintage χαλί επιλέχθηκε για να είναι ένα φωτεινό στοιχείο στο εσωτερικό ενός boutique ξενοδοχείου 5 αστέρων .

Τα περσικά χειροποίητα  χαλιά είναι η πρακτική επιλογή για ξενοδοχεία καθώς δεν είναι μόνο όμορφα και υψηλής ποιότητας, αλλά και πολύ εύκολο να καθαριστούν και να διατηρηθούν. Τα Vintage χαλιά ταιριάζουν σε χώρους με κλασική  διακόσμηση αλλά επίσης με μοντέρνα διακόσμηση. Αυτό συμβαίνει επειδή τα χειροποίητα Vintage χαλιά είναι μια τολμηρή συγχώνευση του παλαιού και του νέου δημιουργώντας μια τέλεια ισορροπία για την ατμόσφαιρα και την αίσθηση αρμονίας.


Ο διακοσμητής του ξενοδοχείου αγόρασε από εμάς ένα πράσινο τιρκουάζ χαλί για να προσθέσει ζεστασιά στο χώρο της βιβλιοθήκης του ξενοδοχείου.

Το Hotel Duquesa de Cardona στη Βαρκελώνη αγόρασε τα χαλιά τους από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Στο κατάστημα Amir Reza, είμαστε ευτυχείς γιατί είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε τον ξενοδοχειακό κλάδο και να μοιραστούμε την αγάπη μας για τα περσικά χαλιά με πολύ κόσμο.

Μια ιδιαίτερη ευχαριστία για το Hotel Duquesa de Cardona που μας έστειλε αυτές τις φωτογραφίες με την άδεια να τις αναρτήσουμε και της συνεχιζόμενης υποστήριξής τους.


Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies ώστε να διασφαλίσουμε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία σας

Περισσότερα